fbpx

Арън Тейлър-Джонсън ли е новият Джеймс Бонд?

Новината, че британският актьор Арън Тейлър-Джонсън се е срещнал с продуцентите на филмовата поредица за Джеймс Бонд относно емблематичната роля, разбуни днес духовете сред многобройните фенове на Агент 007. След напускането на Даниел Крейг като шпионина, обичащ Мартини, Арън се смяташе за един от най-вероятните кандидати за ролята.

Според Puck News, Тейлър-Джонсън се е срещнал с продуцента Барбара Броколи наскоро, като срещата е минала добре. Това не е изненада, тъй като Тейлър-Джонсън отговаря на всички критерии, които продуцентите търсят в следващия актьор, който ще играе най-известния шпионин в света. Да започнем с това, че той се вписва в посоката отпреди 30 и няколко години, която продуцентите на Бонд разкриха, че планират да поемат.

Копродуцентът Майкъл Г. Уилсън заяви по-рано, че екипът иска да направи новия Джеймс Бонд 30- и нещо годишен герой, обяснявайки, че Бонд не може да бъде по-млад от 30, защото той ще бъде мъж с известен опит зад гърба си. „Не забравяйте, че Бонд вече е ветеран. Той има известен опит. Той е човек, който е минал през войните, така да се каже. Той е човек, който е бил в SAS или нещо подобно. Той не е някакво хлапе, завършило гимназията, което можеш да доведеш и да започнеш. Ето защо работим за 30 и нещо“, коментира Уилсън.

Освен че отговаря на идеалната възрастова група, Тейлър-Джонсън също доказа, че притежава екшън качествата, необходими за да изиграе емблематичния герой. Гледали сме го в Bullet Train, Kick-Ass, Godzilla и Tenet. Той също така не е непознат за големите франчайзи, като по-специално се появява в MCU като брата близнак на Ванда Максимоф, Пиетро. Пиетро на Тейлър-Джонсън имаше некредитирана епизодична роля в Captain America: The Winter Soldier, преди да премине към по-значима роля в Avengers: Age of Ultron.

Все още няма информация с кои други актьори са се срещали продуцентите на Бонд, поставяйки Тейлър-Джонсън като настоящ фаворит за една от най-желаните роли в индустрията. Очакваме да ни представят новия Бонд скоро.

пътешествия изкуство истории от кухнята любопитно

21 идеи за вълнуващо италианско лято – 1 част

Дом на красиви села, легендарни плажове, невероятен нощен живот и непокътната природа – в Италия има достатъчно места, които да искате да посетите. И то не веднъж. Добавете безкраен запас от вкусна паста и пица и не е чудно, че Италия е толкова високо в списъка на всеки турист. Единственият проблем е да знаете откъде […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Ирина Флорин посреща Свети Валентин с фенове

Ирина Флорин ще отпразнува най-романтичния ден в годината със специален концерт – “Goodnight Lovers”, с което ще направи и официална премиера на най-новия си албум “Greatest Hits” – компилация от най-големите ѝ хитове. Събитието ще се проведе в навечерието на Свети Валентин, 14-и февруари, в столичното арт пространство The Steps, а билети могат да бъдат закупени на място в деня […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Открийте красивите острови Лофотен

Виждали ли сте невероятно красивите острови Лофотен – световно известни със своята дива и спираща дъха природа? Но хората, храната, изкуството и културата са тези, които карат туристите да искат да останат колкото се може по-дълго тук… Лофотенските острови са разположени над бурните води на Норвежко море, далеч над Арктическия кръг. Този рядък аванпост на […]

прочетете повече