fbpx

Вашият пътеводител за най-доброто кафе в Испания

По света кафето се превърна в една от най-консумираните напитки, но кафето в Испания наистина е издигнато на друго ниво. Това кътче на света приема сериозно кафето си и кафенетата в Испания няма да ви разочароват. Ако сте търсили перфектната чаша сутрешно кафе, със сигурност ще я намерите в Барселона, Мадрид или Севиля. След като сте решили, че ще посетите Испания, вземете химикал и хартия или отворете Word-овски документ и се пригответе да си водите бележки. Може и да изпиете чаша страхотно испанско кафе, докато четете, за да се вдъхновите още повече. Ето някои от най-добрите кафенета в Испания.

Намерете специално кафе: Барселона

Търсенето на най-доброто кафе в Барселона може да отнеме цял живот, но ние ще се опитаме да ви помогнем. Добрата новина е, че когато имате нужда от специално кафе, Барселона е готова да ви го осигури.

Нека влезем в него. Най-доброто кафе в стил Барселона.

Най-доброто кафе, Барселона: Coffee Casa

Вашето първо кафене в Испания, което трябва да посетите, е Coffee Casa в Барселона. Менюто включва чай, инфузирани кафета, ароматизирани кафета, торти, мъфини и други сладки изкушения. Предлагат и испанско студено кафе, което е задължителна напитка, когато сте в Испания.

Всеки член на екипа на Coffee Casa е приятелски настроен, ангажиращ и позитивен. Един разговор, докато поръчвате, може да ви даде идеи за страхотен ден в Барселона. Освен че има голям избор от храни и напитки, това е едно от най-добрите кафета в Испания. Списъците с най-добро кафе в Барселона винаги го поставят на върха.

Чашите са големи, кафето е силно, а настроението е приятелско. Започнете обиколката си на кафе в Испания в Coffee Casa.

Най-доброто специално кафе, Барселона: SlowMov

В бизнеса е повече от седем години. Екипът на SlowMov пече и намира най-добрите зърна в света, за да ви направи най-доброто специално кафе, което Барселона може да предложи. Всеки, който продава кафе в Испания, може да се поучи от SlowMov.

Тези момчета и момичета са наистина експерти. Екипът на SlowMov работи само със специални кафета, такива с единичен произход, 100% арабика. Това трябва да са зърна от различен микроклимат и региони, които са свикнали с изключително чувствителни производствени техники и процедури. Гамата от кафета, които можете да намерите в SlowMov, се променя в зависимост от времето на годината, тъй като кафетата от цял ​​свят също се променят в зависимост от сезона. Никое зърно не се пече по същия начин тук, SlowMov коригира своите практики според нуждите на всяко зърно от всеки микроклимат и това внимание към детайла прави всичко различно.

Това е едно от най-добрите кафета, които Барселона някога е пила. Опитайте го, за да можете после да кажете, че сте пили най-доброто специално кафе в Испания.

Най-доброто испанско студено кафе: Departure Coffee Co.

Сега, не ни разбирайте погрешно! Има стотици претенденти за най-доброто испанско студено кафе и всички те трябва сигурно имат основание. Много зависи от вашите лични предпочитания, но ако искате силно, студено, не прекалено сладко, но достатъчно сладко испанско студено кафе, тогава хората от Departure Coffee Co. са вашите хора.

Departure Coffee Co. е специализирано кафене и художествена галерия, сгушени на малка уличка в Ел Равал. Доста тихо място в сравнение с уникалността на тяхното студено кафе. И държат районът тук да си остане тих.  Затова молят посетителите да не работят, докато са тук,  а вместо това да се наслаждават на компанията си на една или две вкусни кофеинови напитки. А какво по-хубаво от това?! Всички сме били в шумни кафенета. А тук става въпрос за изпитване на наслада на момента. И всичко тома прави мястото толкова специално. Ако най-доброто испанско студено кафе в Барселона не ви е достатъчно, останете тук поне заради спокойната атмосфера.

Най-доброто кафе на едро в Испания: Morrow Coffee

Ако търсите страхотно кафе на зърна, което да донесете вкъщи и да направите кафе във вашата кухня, помислете за посещение точно на Morrow Coffee. Тук опаковат прясно изпечени торби с невероятно специално кафе от цял ​​свят, винаги със сезонен фокус. От това кафе на едро в Morrow Coffee, можете напълно да сте спокойни – ще стане страхотна чаша кафе.

Също така това е страхотен спомен за всеки, който иска да вземе кафе със себе си след почивката си, за да си спомни какво наистина е било кафето в Барселона. Няма нищо по-хубаво от това да си седите у дома и да се насладите на чаша специално кафе точно както сте го пили по време на пътуването си до Испания – това ще ви върне назад във времето и ще ви накара да се усмихнете, като същевременно ще започнете деня си както трябва.

пътешествия любопитно

Хайде във Венеция: карнавалът започна!

Карнавалът във Венеция официално се открива днес. Тазгодишната тема на зрелищното събитие е „Отделете време за оригиналните зодиакални знаци“. Това е празник, който се ражда под знака на Лъва на площад Сан Марко с парада за откриване „Original Dreamers“ по Канале Гранде. И ще завърши на 21 февруари, вторник, стараейки се през цялото това време […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Да идем на кино: “Баншите от Инишерин”, с 9 номинации за Оскар

Американската академия за театрално и филмово изкуство обяви номинациите за наградата „Оскар“, които в началото на март ще бъдат връчени за юбилейния 95-и път. Един от основните фаворите за спечелването на престижната статуетка е шедьовърът на Мартин Макдона Баншите от Инишерин, който получи номинации в цели девет важни категории, сред които за най-добър филм, режисура, оригинален сценарий, монтаж […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

21 идеи за вълнуващо италианско лято – 3 част

Ето и финалните 7 предложения от нашия “летен” списък: Неапол Центърът на Неапол е обект на световното наследство на ЮНЕСКО, което може да ви даде представа за значението на неговата археологическа история. Неговите църкви, замъци и археологически обекти като Oplotnis придават неземно усещане на града, а храната е сред най-добрите в Италия. Разгледайте Mercato di […]

прочетете повече