fbpx

Внимание: вижте кой ви се усмихва!

Нищо не може да ви подготви за това, което предстои. Този петък, 30 септември, само в киносалоните посрещаме ужаса с Усмивка – напрегнат хорър трилър, разказващ за свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка. А веднъж видите ли я, вече е твърде късно. Филмът по оригинален начин използва изразните средства на киното, за да създаде атмосфера на ескалиращ кошмар, в центъра на който е оригинална и дълбока психологическа история, която те кара да се чудиш дали ужасяващите събития на екран могат да се случат наистина. 

Специално видео ни отвежда зад кулисите на страховитата продукция, където режисьорът Паркър Фин, звездата на филма Соси Бейкън и колегите ѝ актьори Кал Пен и Кайл Гарнър разкриват любопитни подробности за творческия процес и за естеството на Усмивка, който ще изправи зрителите пред неподправения първичен ужас на това да се сблъскаш със смъртоносна свръхестествена заплаха, без да знаеш от къде се е появила и как да бъде спряна. 

С пленителна мистерия, множество ужасяващи сцени и изненадващи обрати, Усмивка ще предложи незабравимо страховито преживяване на всички зрители в кината, независимо дали са утвърдени фенове на жанра или предпочитат по-дълбоки и драматични истории. А за всички престрашили се да пристъпят в киносалона, една от най-приятните и разпознаваеми в цял свят форми на любезност между хората, вече никога няма да бъде същата.

Ужасът дебне с Усмивка от 30 септември само в кината.

За филма:

Терапевтът д-р Роуз Котър (Соси Бейкън) става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение. Постепенно ужасът поглъща целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага само с няколко дни, преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота ѝ. Но за да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.

Режисьор и сценарист на Усмивка е Паркър Фин (The Hidebehind), а продуценти са Марти Боуен, Уик Годфри, Айзъл Клауснър и Робърт Салермо. В ролите са Соси Бейкън, Джеси Т. Ъшър, Кайл Гарнър, Робин Уейгърт, Кейтлин Стейси, Кал Пен, Роб Морган и др.

истории от кухнята любопитно пътешествия

Кулинарният туризъм е хит на Балканите

Балканите се превърнаха в една от най-предпочитаните кулинарни дестинации, категорично е журито на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщава ВИП Комюникейшън. Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Препоръчваме ви: 8 от най-красивите замъци в Шотландия

Едно от най-хубавите неща за Шотландия е, че независимо къде се намирате, замъкът никога не е далеч. Неразделна част от шотландския пейзаж като девствените езера и високите планини, замъците на страната се нареждат сред най-емблематичните в света. Смята се, че някога в Шотландия е имало до 3000 замъка – почти един на всеки 100 квадратни […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Съчетание от минерална и морска вода в Sunny Day Resort

С уникалното съчетание на морска и минерална вода, разположен на площ от 106 декара сред величествен парк с богата иглолистна и широколистна растителност, вековни дървета, чисти и златисти пясъци, SUNNY DAY RESORT е сред претендентите за златните статуетки на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. […]

прочетете повече