fbpx

Джоди Фостър и Кейли Рийс – новите в “Истински детектив”

HBO Original обяви: ” Запознай се с новите истински детективи. Очаквайte скоро новия сезон на сериала „Истински детектив“ с участието на Джоди Фостър и Кейли Рийс”.

По данни от чуждестарнния печат, в 4 сезон – „Истински детектив: Нощна страна“ с Джоди Фостър и Кейли Рейс се сблъскват със смразяващ случай.

Няма спор, че когато става дума за хитови предавания на HBO, “Истински детектив” е на върха на списъка. Дебютният сезон беше воден от Матю Макконъхи и Уди Харелсън, а в следащите две части се появиха имена Колин Фарел, Винс Вон, Рейчъл Макадамс, Махершала Али и Кармен Егого. След четири години, които на мнозина се сториха като четири десетилетия, криминалният трилър най-накрая се завръща.

Сезонът е заснет в Исландия и показва студена и дъждовна обстановка. Изтръсквайки топло пухено яке, детектив Лив Данвърс (Фостър) се опитва да се стопли, докато е по горещата следа на едно мистериозно изчезване. Трейлърът не поакзва много.

Въпреки че сюжетът само е загатнат, засега се знае, че сериалът ще се развива през най-мрачните зимни нощи в Енис, малък град в Аляска. Когато осем мъже, които са наети в изследователската станция Tsalal Arctic, изчезват, без да оставят следи за местонахождението си, детективите са призовани да действат. Но за да открие изчезналите мъже, тандемът ще трябва да се изправи лице в лице със собствените си демони и да премине през миналото си, преди да може да се заеме с настоящето.

Очакваме сериала!

любопитно пътешествия

Намирането на потъналия “Титаник” – за пръв път, цялото ВИДЕО

Океанографска институция публикува кадри с продължителност повече от час от гмуркането през 1986 г., изследващо останките на R.M.S. Титаник. Кадрите бяха споделени в сряда вечерта от Woods Hole Oceanic Institution в чест на 25-ата годишнина от филма “Титаник”, спечелил наградата “Оскар” на Джеймс Камерън, който беше преизлъчен по кината в цялата страна. Останките на Титаник […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Пери Мейсън се завръща с втори сезон по HBO Max

След тригодишна пауза оригиналният сериал на HBO Пери Мейсън най-накрая се завръща за втория си сезон. Тази поредица е най-новото произведение за известния адвокат по наказателни дела Пери Мейсън, герой, създаден за първи път от писателя Ърл Стенли Гарднър. Докато други екранизации на Пери Мейсън визуализират героя като идеалистичен адвокат, тази адаптация развива историята в Лос Анджелис от ерата […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Посетете впечатляващия замък Чоха

Ако търсите невероятно място за почивка в средновековен стил, намерихте – замъка Чоха в Полша. Тази зашеметяваща крепост е кацнала на върха на хълм с изглед към село Чоха и езерото под него, а нейните кули и стени със сигурност ще спрат дъха ви. Замъкът е отворен за обществеността, така можете да го посетите и […]

прочетете повече