fbpx

Днес е официалната премиера на филма “Завръщане 2”

Дългоочакваното продължение на най-гледания български филм за 2019-та тръгна по кината в Деня на влюбените 14 февруари, но официалната му премиера е тази вечер в Синема Сити Парадайс. Във втората част четиримата приятели Деян, Виктор, Ачо и Алекс отново се събират, този път на морето, за да помогнат на техния бивш враг Бранимир да спаси плажа си от застрояване. За да съберат пари, с които да откупят плажа, момчетата трябва да участват в завършването на първият пълнометражен филм на Ачо, който разказва тяхната лична история. Снимките за филма на Ачо са прекратени поради липса на бюджет и единственият начин филмът да бъде реализиран е приятелите да обединят уменията си и да помогнат с каквото могат. Тъй като никой от тях няма опит в киното, това води до редица комични ситуации и усложняване на отношенията им с техните половинки, а появата на нови персонажи помага за заплитането на сюжетните линии.

„Завръщане 2“ е филм за приятелството и любовта, които устояват на времето и препятствията, които живота често ни поднася. Обхваща сложните взаимоотношения между стари приятели, бивши съпрузи, родители и деца. Разказва за първата любов, за новата любов и за несподелената любов. Добавя към всичко това нотка на носталгия, но и множество комични елементи, защото именно хуморът е ключът към справяне с превратите на съдбата. За заснемането сцените са използвани картини от Пловдив, София и чаровни кътчета по българското Черноморие, които ни карат да мечтаем за топлите сини дни и незабравимите морски вечери на лятото. Разпространяват Silverlight Pictures и bTV studios.

Допълнителна информация за екипа:
Ники Илиев е режисьор и сценарист на обичани български филми като „Живи легенди“ (2014), „Чужденецът“ (2012), „Нокаут или всичко, което тя написа“ (2018), „Завръщане“ (2019).
Башар Рахал е продуцент на „Завръщане“ (2019), „Като за последно“ (2020), „Привличане“ (2018), „Нокаут или всичко, което тя написа“ (2018), „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха“ (2014), „Код червено“ (2013) и други.
Райна Караянева е изпълнителен продуцент на „Завръщане“ (2019) в допълнение към кариерата си на модел и актриса. Оператор на филма е Симеон Кермекчиев.

пътешествия любопитно настаняване

10 симпатични хотелски бани… с гледка – 2 част

Днес ви представяме останалите пет красиви хотели в тази своеобразна класация, които предлагат вани с панорамен изглед към околността. Lake Vyrnwy, Wales Част от Welsh Rarebits, верига от хотели с отличие, Lake Vyrnwy Hotel & Spa изненадва и радва с гледка, която не би изглеждала неуместна в средата на Нова Зеландия. Ако някога е имало […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Обрат! Машината сменя майката като български кандидат за Оскар

Филмът на Мартин Макариев „В сърцето на машината“ е новото българско предложение за 95-ите награди „Оскар“ за международен пълнометражен филм, съобщава kratkite.com. Комисията по подбора на българска номинация за участие в състезанието за международен пълнометражен филм на 95-ите награди „Оскар“ на Американската филмова академия се събра отново, след като „Майка“ беше беше отстранен от Академията.  […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване сладък сън

10 симпатични хотелски бани… с гледка – 1 част

Винаги сте си мечтали за баня с гледка? Предалагаме ви 10 сензационни идеи за такива мeста. Тъй като дизайнерските бани бързо се превърнаха в силно желана тенденция в интериорния дизайн, най-луксозните хотели в света разкриха свои собствени лукс места за къпане. Представете си, че потъвате в мехурчета, гледащи към лазурно море или се наслаждавате на […]

прочетете повече