fbpx

“Историята на прислужницата”: Сезон 6 – кога да го очакваме?

Всички знаем, че финалният, 6-и сезон на “Историята на прислужницата” ще се появи в един момент на платформата на Hulu, но кога – все още не е ясно.

За момента хората от услугата за стрийминг изобщо не са казали почти нищо за това кога сериалът ще се върне в ефир, още повече – не се говори дори за заснемането му! Въпреки че е възможно нещата вече да се подготвят зад кулисите, всички фенове на сериала са в пълна неяснота и в нета се коментират само предположения кога можем пак да гледаме Джун Осборн. Нищо не е ясно, докато камерите на Сезон 6 не заработят.

Според някои публикации, най-добрият сценарий би бил сериалът да се завърне в началото на 2024 г. — като се има предвид, че Елизабет Мос и някои други членове на актьорския състав имат и други проекти. Затова трудно може да се предвиди кога ще започнат снимките на последния сезон на “Историята на прислужницата”.

А какъв би бил най-лошият сценарий? Колко дълго може да се окаже, че ще чакаме развръзката на историята?

Смята се, че “Историята на прислужницата” ще се завърне в ефир по някое време следващата година, тъй като няма причина Hulu да го задържи по-дълго от това. Също така чакането от две години за шоу като това (което няма някакъв огромен постпродукционен процес) също е доста нереалистично. Очакванията са, че най-късно до лятото на следващата година сериалът трябва да се завърне. Ако се забави, вероятно феновете ще бъдат много разочаровани. Единствената причина, поради която може да има забавяне, е, ако продуцентите от Hulu решат да сведат до минимум времето между този сериал и очакваният следващ хит на платформата – “The Testaments” (“Заветите”). Според кинонаблюдатели обаче зрителите биха изчакали “Заветите”, ако наистина искат да видят и тази поредица.

Между другото, има и зрители, които смятат, че историята на Джун вече е продължила твърде дълго. Затова вероятно продуцентите са решили да се сложи край на шоуто в момент, в който става ясно, че някои истории все пак трябва да имат край. Това също дава шанс на актьорите да се снимат и в други филми.

Възможно е продуцентите на “Историята на прислужницата” e да отделят малко повече време, за да разработят и подготвят края и затова да има по-голяма пауза между сезоните, отколкото сме свикнали. Все още се надяваме, че Сезон 6 на сериала ще има премиера в началото на 2024 г., но до голяма степен всичко зависи от това кога наистина ще започне снимачният процес.

*снимки: imdb

пътешествия любопитно настаняване

Посетете впечатляващия замък Чоха

Ако търсите невероятно място за почивка в средновековен стил, намерихте – замъка Чоха в Полша. Тази зашеметяваща крепост е кацнала на върха на хълм с изглед към село Чоха и езерото под него, а нейните кули и стени със сигурност ще спрат дъха ви. Замъкът е отворен за обществеността, така можете да го посетите и […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Нова книга за Левски търси истината: Конспирации, издайници, пари

Два въпроса висят със страшна сила в нашата история: „Кой предаде Левски?“ и „Кой уби Ботев?“.  Тези въпроси, дали тласък на дълголетни полемики, и днес продължават да тревожат историческата ни памет.  На 17 февруари Искрен Красимиров ще ни предложи още едно интригуващо и отлично аргументирано четиво, което се включва  в дебата за историческата съдба на националните ни […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Още веднъж: Венеция е най-романтичният град на света

Ново проучване на голям международен туристически портал поставя за пореден път Венеция на първо място сред най-романтичните градове в света. Лъкатушещите водни пътища и цветните пиаци правят този италиански град очевидно най-романтичното място в света. Затова обиколете каналите с водно такси или се понесете по водата бавно с типична гондола, тръгвайки от Моста на въздишките. […]

прочетете повече