fbpx

Сезон 5 на “Историята на прислужницата” започва на 14 септември

Hulu повдигна леко завесата към 5 сезон на „Историята на прослужницата”, както разкри, че премиерната дата ще бъде 14 септември. В първите снимки отново виждаме емблематичния образ в Джун Осбърн, в ролята Елизабет Мос, която вече изглежда делово – както знаем, Джун смени униформата на слугиня с по-модерно облекло.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА СПОЙЛЕРИ ЗА СЕЗОН 4:

В края на сезон 4 от „Историята на прослужницата” на слугинята“ Джун направи обрат, като реши да въздаде спрведливост срещу Фред Уотърфорд (Джоузеф Файнс) по свой начи. Джун накара Фред да влезе нелегално в Ничията земя, където тя и други бивши слугини можеха свободно да организраха своеобразен лов на командира и да го пребиха до смърт. Джун беше буквално окъпана в кръвта на своя мъчител и изпрати съобщение за смъртта му на неговата съпруга Серена (Ивон Страховски) под формата на брачната халка на Фред… все още надяната на отрязания му пръст.

Както може да се види на втората снимка от сезон 5, Серина изглежда загадъчно в черния си воал на скърбящата вдовица, с тази лека усмивка. След мрачния „подарък“, който получи от Джун, изглежда, че всички разговори на Серена с Джун ще се превърнат в нещо много по-мрачно в този сезон.

Разглеждайки тези първи две снимки, изглежда ясно, че в Сезон 5 централният сблъсък ще бъде между Джун и Серина.

РЕЗЮМЕ: Джун е изправена пред последствия за убийството на командир Уотърфорд, докато се бори да предефинира своята самоличност и цел. Овдовялата Серина се опитва да издигне популярността си в Торонто, докато влиянието на Гилеад се прокрадва в Канада. Командир Лорънс работи с леля Лидия, докато се опитва да реформира Галаад и да се издигне на власт. Джун, Люк и Мойра се борят с Гилеад от разстояние, докато продължават мисията си да спасят Хана и и да я върнат отново при семейството й.

„Много сме благодарни на Hulu и MGM, че шоуто ще се завърне за пети сезон, и особено на нашите верни фенове за тяхната подкрепа“, коментира изпълнителнията продуцент Брус Милър. “Развълнувани сме, че можем да продължим да разказваме тези истории с нашия невероятен актьорски състав и целия творчески екип.”

Сезон 5 на “Историята на прислужницата” започва на 14 септември.

изкуство любопитно

Бяхте ли послушни през 2022? Дядо Коледа ви е подготвил “Брутална нощ”

На 2 декември, само в кината, с Брутална нощ посрещаме Дядо Коледа, който е по-различен от всичко, което сме виждали досега. Този Дядо Коледа носи сериозен емоционален багаж, има нулев толеранс към непослушните хора и раздава кофти подаръци от сърце. Филмът отдава почит на коледни класики като Умирай трудно и Сам вкъщи и умело комбинира елементите на напрегнат трилър, вълшебна приказка, комедия и […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Македонският лидер в СПА туризма с високи оценки в Booking

Носителят на високи оценки в световната мрежа за резервации Booking.com – Hotel Aurora Resort & SPA, е сред финалистите за златните статуетки на Балканските туристически награди 2022. Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022 ще отличи най-добрите примери в туризма на Балканите и ще апелира за приятелство и добри отношения в […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Поредицата “Училище за Добро и Зло”, която вдъхнови Netflix

Поредицата „Училището за Добро Зло“ от британския писател Соман Чейнани се превърна в истински феномен и мания за читатели на различни възрасти. Историята на двете приятелки Софи и Агата, попаднали в магично училище на приказките, вдъхнови и гиганта Netflix да създаде своя собствена екранизация на поредицата, която веднага се позиционира като едно от най-предпочитаните заглавия на платформата в България. Приказката обаче […]

прочетете повече