fbpx

Легендарният Black Coffee идва в София през април

Музикалният продуцент и диджей, носител на Грами, пристига в България за SOLAR SOFIA.

Година след триумфалното награждаване на Black Coffee с „Грами“ за най-добър денс/електронен албум, световноизвестният диджей и продуцент пристига в България по покана на YALTA CLUB. Феноменът от Южна Африка ще бъде част от SOLAR SOFIA на 13 април, за един от култовите си сетове и едно шоу, което ще остане в историята на клубната ни сцена. Зад пулта на зала 3 на НДК ще бъде и Fiona Kraft – диджей с отличителен стил, който бързо спечели подкрепата на артисти като Black Coffee и Luciano. Във вечерта ще се включи и Liubo Ursiny, а билетите за събитието вече са в продажба. 

Когато става дума за Нкосинати Мапумуло, известен още като Black Coffee, думата „пионер“ вече не е достатъчна. През 2022 г. той влезе в историята за пореден път, като стана първият африканец, спечелил „Грами“ в категорията „Най-добър денс/електронен албум” със „Subconsciously” от 2021 г. Също така, той се завърна на Белия остров за пълно лятно резиденство в култовия клуб „Hï Ibiza“, като запълни сезона си със списък от таланти от най-високо ниво, включително Kerri Chandler, Seth Troxler, DJ Minx и TSHA. Black Coffee успя и да продуцира две песни от новия албум на Drake „Honestly, Nevermind” – хип-хоп звездата дори се появи изненадващо на една от най-желаните вечери на Black Coffee в „Hï Ibiza“.

Както продукциите му, така и сетовете му на живо са повече от впечатляващи. Black Coffee преминава неусетно през огромен брой жанрове и завладява публиката, независимо дали е на резиденцията си в Ибиса, на сета си за „Cercle“, който събра над 40 милиона стрийма, или на най-големите фестивали по света. 

Освен легендарния хедлайнер на събитието, YALTA CLUB канят и впечатляващ съпорт диджей в очите на Fiona Kraft. Базираната в Испания артистка дебютира през 2019 г. със сингъла “Arenaz” за Tinnit Music. През 2021 г. песента ѝ “Nomad” печели признанието на редица влиятелни имена и благодарение на отличителния ѝ стил, има възможността да споделя пулт с имена като BlackCoffeе, Miss Kittin, Guy Gerber и много други. Графикът ѝ за изминалата година включи концерти в цяла Европа и в клубове като Hi Ibiza, Magazzini Generali в Милано и Watergate в Берлин, където ритмичните и прогресивни миксове, които създава моментално запълват дансинга.

В четвъртък, 13 април, в зала 3 на НДК ще посрещнем Black Coffee така, както заслужава, заедно с Fiona Kraft и Liubo Ursiny. 

Билетите за SOLAR SOFIA са в продажба в YALTA CLUB, OMV и в мрежата на Eventim.bg.

пътешествия любопитно настаняване

Посетете впечатляващия замък Чоха

Ако търсите невероятно място за почивка в средновековен стил, намерихте – замъка Чоха в Полша. Тази зашеметяваща крепост е кацнала на върха на хълм с изглед към село Чоха и езерото под него, а нейните кули и стени със сигурност ще спрат дъха ви. Замъкът е отворен за обществеността, така можете да го посетите и […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Нова книга за Левски търси истината: Конспирации, издайници, пари

Два въпроса висят със страшна сила в нашата история: „Кой предаде Левски?“ и „Кой уби Ботев?“.  Тези въпроси, дали тласък на дълголетни полемики, и днес продължават да тревожат историческата ни памет.  На 17 февруари Искрен Красимиров ще ни предложи още едно интригуващо и отлично аргументирано четиво, което се включва  в дебата за историческата съдба на националните ни […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Още веднъж: Венеция е най-романтичният град на света

Ново проучване на голям международен туристически портал поставя за пореден път Венеция на първо място сред най-романтичните градове в света. Лъкатушещите водни пътища и цветните пиаци правят този италиански град очевидно най-романтичното място в света. Затова обиколете каналите с водно такси или се понесете по водата бавно с типична гондола, тръгвайки от Моста на въздишките. […]

прочетете повече