fbpx

Лукс високо в небето в Марина Бей, Сингапур

Живот в модерен лукс

Хотел Marina Bay Sands в Сингапур представлява всичко модерно и супер стилно, от изискани заведения за хранене до вълнуващи места за отдих.

Посещението на Марина Бей гарантирано ще предизвика всичките ви сетива. С рекултивационните дейности, започнали още през 70-те години на миналия век, трансформацията на района и истинско чудо.

Архитектурни шедьоври

Тук можете да се аасладите за забележителна архитектура и впечатляващия силует на всяка сграда и помещение. Тук можете да видите някои от най-добрите гледки в света от Sands SkyPark в Marina Bay Sands, проектиран от не по-малко известния архитект Моше Сафди.

Тук можете да се разходите сред  101 хектара в Gardens by the Bay. Насладете се на невероятните гледки от Supertree Grove сред буйни градини. Избягайте от тропическата жега в охладените зимни градини или оставете децата да се забавляват в зоната за водни игри на детската градина.

Нов градски живот

Не се изненадайте, ако видите хора с елегантни костюми и бизнес куфарчета редом с други, които правят джогинг или карат велосипеди покрай кафенетата на открито. Вероятно ще срещнете хора, които идват тук да работят, както и хора, които наричат Марина Бей свой дом.

Ако се страхувате от височините на небостъргачите, разходете се по живописната крайбрежна алея, украсена с артистични скулптури, която ви отвеждат точно до ръба на водата, където ще попаднете на цветни хвърчила, състезания с драконови лодки, дори музикални изпълнения.

И всичко това е просто още един обикновен ден в Марина Бей.

пътешествия изкуство истории от кухнята любопитно

21 идеи за вълнуващо италианско лято – 1 част

Дом на красиви села, легендарни плажове, невероятен нощен живот и непокътната природа – в Италия има достатъчно места, които да искате да посетите. И то не веднъж. Добавете безкраен запас от вкусна паста и пица и не е чудно, че Италия е толкова високо в списъка на всеки турист. Единственият проблем е да знаете откъде […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Открийте красивите острови Лофотен

Виждали ли сте невероятно красивите острови Лофотен – световно известни със своята дива и спираща дъха природа? Но хората, храната, изкуството и културата са тези, които карат туристите да искат да останат колкото се може по-дълго тук… Лофотенските острови са разположени над бурните води на Норвежко море, далеч над Арктическия кръг. Този рядък аванпост на […]

прочетете повече
пътешествия изкуство любопитно

Един ден в музея Рагнарок в Роскилде

Ragnarock Museet for pop, rock & ungdomskultur е датски музей, посветен на „поп, рок и младежка култура“, разположен в Роскилде, град на около 20 мили западно от Копенхаген, известен също като мястото на известния годишен музикален фестивал в Роскилде. Разположен на мястото на бивш циментов завод, музеят се помещава в емблематична “златна” сграда, проектирана съвместно […]

прочетете повече