fbpx

Лукс високо в небето в Марина Бей, Сингапур

Живот в модерен лукс

Хотел Marina Bay Sands в Сингапур представлява всичко модерно и супер стилно, от изискани заведения за хранене до вълнуващи места за отдих.

Посещението на Марина Бей гарантирано ще предизвика всичките ви сетива. С рекултивационните дейности, започнали още през 70-те години на миналия век, трансформацията на района и истинско чудо.

Архитектурни шедьоври

Тук можете да се аасладите за забележителна архитектура и впечатляващия силует на всяка сграда и помещение. Тук можете да видите някои от най-добрите гледки в света от Sands SkyPark в Marina Bay Sands, проектиран от не по-малко известния архитект Моше Сафди.

Тук можете да се разходите сред  101 хектара в Gardens by the Bay. Насладете се на невероятните гледки от Supertree Grove сред буйни градини. Избягайте от тропическата жега в охладените зимни градини или оставете децата да се забавляват в зоната за водни игри на детската градина.

Нов градски живот

Не се изненадайте, ако видите хора с елегантни костюми и бизнес куфарчета редом с други, които правят джогинг или карат велосипеди покрай кафенетата на открито. Вероятно ще срещнете хора, които идват тук да работят, както и хора, които наричат Марина Бей свой дом.

Ако се страхувате от височините на небостъргачите, разходете се по живописната крайбрежна алея, украсена с артистични скулптури, която ви отвеждат точно до ръба на водата, където ще попаднете на цветни хвърчила, състезания с драконови лодки, дори музикални изпълнения.

И всичко това е просто още един обикновен ден в Марина Бей.

пътешествия любопитно

Виена – най-добрият град за живеене в света

Виена отново е най-добрият град за живеене в света според класацията на британското списание “Икономист”. Столицата на Австрия се завръща на първото място, което заемаше и през 2018, и 2019 година. В актуалната класация на второ място е датската столица Копенхаген, следвана от най-големия град в Швейцария – Цюрих. В топ 10 се нареждат още канадските […]

Read More
пътешествия изкуство любопитно

Снимай на Витоша и спечели – фотоконкурс за ученици

Дирекцията на Природен парк „Витоша” обявява игра с награди. Ако обичате природата, Природен парк „Витоша“ и фотографията и сте дете или ученик до 12-ти клас, или в семейството ви има такъв, взимайте фотоапарата и раницата и участвайте в играта с награди „Открий и снимай!”. Условия на играта. Снимайте се с най-малко 8 от обектите, описани по-долу. Изпратете снимките си до 31 юли […]

Read More
пътешествия любопитно

ТОП 10 Dog-Friendly ваканции

2 част Днес ви представяме останалите 5 дестинации, на които можете да отидете заедно с домашния си любимец. Ейвън, Колорадо Планината Бийвър Крийк не е просто рай за скиорите, тя е и дом на Риц-Карлтън Bachelor Gulch. Направете обиколка с екскурзовод с вашия домашен любимец или поглезете кучето си с домашно приготвено меню. Независимо дали […]

Read More