Лукс високо в небето в Марина Бей, Сингапур

Живот в модерен лукс

Хотел Marina Bay Sands в Сингапур представлява всичко модерно и супер стилно, от изискани заведения за хранене до вълнуващи места за отдих.

Посещението на Марина Бей гарантирано ще предизвика всичките ви сетива. С рекултивационните дейности, започнали още през 70-те години на миналия век, трансформацията на района и истинско чудо.

Архитектурни шедьоври

Тук можете да се аасладите за забележителна архитектура и впечатляващия силует на всяка сграда и помещение. Тук можете да видите някои от най-добрите гледки в света от Sands SkyPark в Marina Bay Sands, проектиран от не по-малко известния архитект Моше Сафди.

Тук можете да се разходите сред  101 хектара в Gardens by the Bay. Насладете се на невероятните гледки от Supertree Grove сред буйни градини. Избягайте от тропическата жега в охладените зимни градини или оставете децата да се забавляват в зоната за водни игри на детската градина.

Нов градски живот

Не се изненадайте, ако видите хора с елегантни костюми и бизнес куфарчета редом с други, които правят джогинг или карат велосипеди покрай кафенетата на открито. Вероятно ще срещнете хора, които идват тук да работят, както и хора, които наричат Марина Бей свой дом.

Ако се страхувате от височините на небостъргачите, разходете се по живописната крайбрежна алея, украсена с артистични скулптури, която ви отвеждат точно до ръба на водата, където ще попаднете на цветни хвърчила, състезания с драконови лодки, дори музикални изпълнения.

И всичко това е просто още един обикновен ден в Марина Бей.

пътешествия любопитно

Уейкбординг в Унгария

Търсите ваканция, съчетана в приключение? Този спорт ви дава възможност да се отдадете на почивка сред природата и да упражнявате свжите физически умения сред прохладните води на езерата. Уейкбординг става все по-популярна атракция в естествените води на Унгария, тъй като в страната се изграждат все повече и повече бази за уейкборд. В близост до Будапеща […]

Read More
истории от кухнята любопитно пътешествия

Пет от най-добрите сандвичи в Канада

Сандвичът вкъщи може да бъде просто, успокояващо и лесно ястие. Но сандвич от правилния ресторант може да бъде нещо по-изискано като ястие. Ето някои от най-добри сандвичи в Канада, които ще ви впечатлят и задоволят. 1. Сандвичът с пушено месо в Schwartz’s (Монреал, Квебек) Schwartz’s е може би най-известният магазин за сандвичи в Канада. Няма […]

Read More
пътешествия любопитно

4 луксозни изживявания в Лондон

Без съмнение, в английската столица можете да правите много неща. Дори само ако се разхождате, ще видите голям брой забележителности. Но тук ще ви предложим някои „по-изискани” преживявания в Лондон: 1. Насладете се на чай в Harrods Няма как да не усетите лукса, когато сте в Harrods на чай. От крехки сандвичи през прясно изпечени […]

Read More