fbpx

Любими дестинации за… меден месец през декември

Днес ви предлагаме няколко идеи за пътешествия, с които можете да направите вълнуваща своята сватбена ваканция.

Швеция

Швеция е особено студена през зимните месеци, но почивката на меден месец в тази красива страна би било преживяване, което си струва да се преживее. Особено приказно е времето преди Коледа, пазарите са изключително оживени през това време на годината и двойките могат да споделят радостта, докато изпитват щастливи емоции.

Най-добрите места за посещение в Швеция: Гьотеборг, Кируна, Висби, Стокхолм

Виетнам

Ако посетите Виетнам с партньора си в началото на декември, ще бъдете сред най-щастливите, които ще видите заедно началото на зимата в тази страна. Зимите във Виетнам обаче не са сурови и по-скоро ще се насладите на приятно и романтично време. Дом на различни живописни острови, Виетнам ще ви изненада със своята внушаваща страхопочитание природа. Тази държава се смята за едно от най-добрите места за меден месец в света през декември.

Най-добрите места за посещение във Виетнам: Хой Ан, Ханой, залив Ха Лонг, град Хо Ши Мин

Мексико

Това е мястото, където виждате екзотичните вибрации, смесени с американската култура. Когато търсите спокоен меден месец, където двамата можете просто да се отпуснете и да оставите грижите на градския живот зад гърба си, Мексико е мястото за вас! Страната ви оставя изненадани със своите оживени плажове и история. Можете да прекарате качествено време заедно под палмите и да изживеете незабравими моменти, докато гледате как слънцето залязва!

Най-добрите места за посещение в Мексико: Тулум, Мексико Сити, Чичен Ица, Канкун

Етиопия

Въпреки че тази източноафриканска страна е суха през това време на годината, човек просто не може да подмине спокойната красота на това място. Етиопия е повече от приключенска туристическа дестинация в света, където и двамата можете да получите възможност да видите някои от най-величествените диви животни. Интригуващите и вълнуващи сафарита тук ще бъдат регистрирани като един от най-хубавите спомени по време на вашия меден месец!

Най-добрите места за посещение в Етиопия: Гондар, Аксум, Адис Абеба, Лалибела

Кения

Кения ще разтопи сърцето ви, тъй като страната има толкова много неща, които трябва да бъдат разгледани през зимния сезон. Ще получите шанс да станете свидетели на китовата акула през това време на годината – преживяване, което и двамата никога няма да забравите по време на медения си месец. Времето остава горещо през деня, а нощите са хладни. През нощта можете да изследвате заедно културните и природни аспекти на тази страна.

Най-добрите места за посещение в Кения: Найроби, езерото Накуру, Масай Мара, Национален парк Амбосели.

Приятен меден месец!

истории от кухнята любопитно пътешествия

Кулинарният туризъм е хит на Балканите

Балканите се превърнаха в една от най-предпочитаните кулинарни дестинации, категорично е журито на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщава ВИП Комюникейшън. Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Препоръчваме ви: 8 от най-красивите замъци в Шотландия

Едно от най-хубавите неща за Шотландия е, че независимо къде се намирате, замъкът никога не е далеч. Неразделна част от шотландския пейзаж като девствените езера и високите планини, замъците на страната се нареждат сред най-емблематичните в света. Смята се, че някога в Шотландия е имало до 3000 замъка – почти един на всеки 100 квадратни […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Съчетание от минерална и морска вода в Sunny Day Resort

С уникалното съчетание на морска и минерална вода, разположен на площ от 106 декара сред величествен парк с богата иглолистна и широколистна растителност, вековни дървета, чисти и златисти пясъци, SUNNY DAY RESORT е сред претендентите за златните статуетки на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. […]

прочетете повече