fbpx

Мария Бакалова влиза в Marvel вселената: ще играе в “Пазители на Галактиката 3”

Номинираната за Оскар Мария Бакалова се присъединява към кинематографичната вселена на Marvel с ключова роля в “Пазители на Галактиката 3”.

Снимките наскоро приключиха, а в продукцията участват още Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Баутиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Поултър, Чук Ивуджи.

Режисьорът Джеймс Гън наскоро намекна за участието на „необявен актьор“ във филма. Този човек обаче не е Бакалова. А каква точно ще бъде ролята й – се пази в тайна.

Предишните две части проследяват историята на получовека, полуизвънземния Питър Куил, известен още като Стар-Лорд (Прат), и неговата банда междугалактически престъпници, докато се борят с различни заплахи за своята вселена. Трета част ще бъде последната от поредицата за Пазителите.

Продукцията на Marvel стартира през ноември 2021 г. Изпълнителни продуценти са Кевин Файги, Луис Д’Еспозито, Виктория Алонсо, Николас Корда, Саймън Хат и Сара Смит. Дейвид Дж. Грант и Ларс П. Уинтър са копродуценти.

Първите два филма – Пазителите на галактиката от 2014 г. и Пазителите на галактиката от 2017 г. 2 – спечели повече от 1,6 милиарда долара в световен мащаб. Предвижда се третата част да излезе на 5 май 2023 г.

Изгряващата българска актриса Мария Бакалова направи пробив, когато Саша Барон Коен я избра да играе дъщеря му в Borat Subsequent Moviefilm. Ролята й донесе няколко награди, като дори получи номинация за Оскар за най-добра поддържаща женска роля.

пътешествия изкуство любопитно

Някои от най-добрите музеи в Париж, които трябва да посетите – 1 част

Всеизвестно е, че Париж е градът на любовта. Някои хора я намират по калдъръмените неоготически улици, докато други откриват любовта в апетитната и понякога приключенска (ако става дума за охлювите) парижка кухня. За други обаче любовта може да е другаде. Френската столица е място, на което да се възхищавате и да се вдъхновите от хилядолетна […]

прочетете повече
изкуство любопитно

“Тил: Неразказаната история” – вълнуващ разказ за силата на една майка

Тил: Неразказаната история е дълбоко емоционален филм, който разказва истинската история на Мейми Тил Мобли и неумолимата ѝ борба за справедливост за убийството на 14-годишния ѝ син Емет Тил, който през 1955 г. е линчуван безмилостно, докато е на гости на братовчедите си в Мисисипи. Мейми настоява брутално осакатеното тяло на сина ѝ да бъде погребано […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Ексклузивно: Вижте DIA и премиерата на “Изгори ме”

В XXI век, когато едно момиче срещне едно момче, обикновено се получава…разминаване. Пламъкът се разгаря единствено в социалните мрежи, но бързо загасва, докато и двамата чакат другият да направи първата крачка.   В „Изгори ме“ DIA разказва истинските истории на модерните връзки. Изпълнителката влиза в различните образи на съвременната жена, за да разбере, че нейната супер сила е да […]

прочетете повече