fbpx

Само за 10 евро: самолетни билети на сайта на летище София

Търсачка за самолетни билети вече е част от сайта на летище София. Новата функционалност, поставена точно на началната страница, се предлага в партньорство с световноизвестния Kiwi.com за пътнически технологии.

Новите функционалности, предлагани от платформата Kiwi.com и възприети от летище София, са в подкрепа на 5-звездната регионална трансформация, предлагаща по-добро изживяване на пътниците и подобрени световни мрежови връзки.

С търсачката, която има денонощна поддръжка, осигурена от Kiwi.com, пътниците ще могат да избират не само директни полети, но и да резервират уникален маршрут до всяка крайна дестинация в света, комбинирайки не само различни авиокомпании, но и традиционни с евтини такива.

Бордните карти, достъпни за повечето маршрути, и опцията за добавяне на допълнително покритие към маршрута, позволяваща допълнителна сигурност при пътуване с няколко етапа и множество връзки, са сред безспорните предимства на Платформата. Пътниците могат да защитят своите маршрути с опционалния продукт Kiwi.com Guarantee, който покрива пътуването в случай на закъснение, отмяна или промяна на графика.

Потребителите могат също така да се абонират за периодичен бюлетин със страхотни оферти за пътуване със самолет. В момента има много оферти на цени около 10 евро на посока от София, добавете от летището и Платформата.

Новата услуга допълва предлаганите от Туристическа агенция Летище София възможности. Освен изгодни оферти за самолетни билети, агенцията предлага и хотелско настаняване в цял свят и медицинска застраховка. Агенцията е на разположение на своите клиенти без почивен ден онлайн и в офисите си на двата терминала на летище София.

“Летище София предлага много опции за пътуване до близки и далечни дестинации. Kiwi.com комбинира тези опции, за да позволи на нашите клиенти да направят мечтаното си пътуване възможно най-икономично”, каза Димитър Биков – директор “Маркетинг и бизнес развитие” в SOF Connect.

любопитно пътешествия

Колите на Google отново са в България

Google Street View отново ще мине по пътищата на България тази пролет. Не се изненадвайте, ако забележете емблематичните автомобили по шосетата у нас, през следващите седмици. От  Силистра до Петрич и от Кърджали до Видин, тазгодишната обиколка включва над 50 населени места в България. Целта както винаги е да се осъвременят изображенията в приложението Google Maps. В […]

прочетете повече
изкуство любопитно

“Юн Габриел Боркман” на Ибсен с премиера в Сатирата

На 4 март от 19:30 часа в Сатиричния театър ще гостува Варненският драматичен театър с премиера на “Юн Габриел Боркман“ от Ибсен. Режисьорът Пламен Марков, сценографката Мира Каланова и композиторът Калин Николов поднасят един органичен, брилянтно изведен, многопластов, динамичен и визуално атрактивен спектакъл по пиесата на гениалния драматург. И ако според известния театрален анализатор и […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Къде да пътуваме през март? – 2 част

Пролетта чука на вратата и е време за раздвижване след зимата (не че беше кой знае каква зима). Приготвяйте си багажа за път – приключението ви очаква! Това е втората част с идеи за пътешествия през март: Борнео Югоизточноазиатският остров Борнео, споделен между Индонезия, Малайзия и Бруней, формира една от най-прекрасните природни среди, които планетата […]

прочетете повече