fbpx

Спиращата дъха тераса на SUMMIT One Vanderbilt в Ню Йорк

SUMMIT One Vanderbilt в Ню Йорк е най-потапящото изживяване, което ни поовежда по прозрачни стъклени подове на повече от 1000 фута над града с невероятна гледка на разстояние до 80 мили.

Представете си, че стоите в средата на прозрачна структура, която ви кара да се чудите дали всичко, на което сте свидетели, всъщност е реалност или просто илюзия. Без непрозрачни стени, които да ограничават погледа ви към хоризонта, наблюдателната площадка на The SUMMIT One Vanderbilt е като ходене направо в облаците.

Ако си спомняте, във филма „Чарли и шоколадовата фабрика“ имаше стъклен асансьор, който отведе Чарли, дядо му и Уили Уонка високо в облаците, давайки им гледка към града отгоре, преди да бъдат пуснати вкъщи. Или пък края на филма ‘Interstellar’, когато Матю Макконъхи навлиза в бъдещето, той стъпва в свят, пълен с очила и огледала.

SUMMIT One Vanderbilt е открит на 21 октомври 2021 г. в сърцето на Midtown Manhattan. Асансьор ви изстрелва направо до 91-ви и 93-ти етаж и влизате в Дворецът на огледалата.

Summit One Vanderbilt е една от най-високите тераси в Ню Йорк, с невероятна гледка към града. Това пространство от 65 000 квадратни фута има множество нива, които предлагат вкусна храна, както и коктейли – това е идеално място за всеки посетител, който иска да изживее малко приключение!

Трудно е да не се почувстваш като птица, рееща се над нашия свят, високо над Медисън авеню с шума и суетата на градските улици под теб. Небесните тераси LEVITATION на SUMMIT One Vanderbilt позволяват на гостите да излязат на 1063 фута в небето , където могат да стоят в прозрачни стъклени кутии, което им дава несравнима гледка.

За любителите на силни усещания, които търсят възможно най-екстремното изживяване, стъкленият асансьор ASCENT на SUMMIT One Vanderbilt ще ви отведе до над 1200 фута (364 метра) и ще предложи прозрачен стъклен под. Тази наблюдателна точка от световна класа предлага несравнима гледка към центъра на Манхатън!

Пътуването на SUMMIT One Vanderbilt приключва с APRÈS и ТЕРАСАТА НА SUMMIT. Високият салон предлага леки ястия по поръчка, иновативни коктейли – на закрито или навън на тази красиво проектирана тераса, която се увива около южната и западната страна на сградата със зашеметяваща гледка на разстояние до 80 мили.

Веднага след като влезете, ще получите еластични калъфи за обувки. Това се прави, за да се запази повърхността чиста. Вашето преживяване започва с кратко видео, което ви подготвя за всичко, на което ще станете свидетели, след което се движите по тъмен коридор само за да влезете в светъл асансьор, покрит с огледала.

След като влезете на първия етаж, не се учудвайте от цялата тази естествена светлина, която ви удря. Следващата стая вероятно е още една крачка по-близо до бъдещето, покрита със сребърни балони, плаващи във въздуха, възхитителна гледка за наблюдение.

Когато разгледате стъкления долен етаж, професионалист ще ви направи щракне снимки и ще можете да си ги закупите по-късно. Преди да влезете в съоръжението, направете сканиране на лицето. Като част от изживяването вие получавате възможност да създадете 3D изображение на лицето си върху цифровите облаци, които ще минават през стената.

След като свикнете със светлината и стъклените стени, отделете малко време, за да наблюдавате и оцените гледката. Оставете се всичко това да ви очарова, да спре дъха ви, да ви остави смаяни и поразени, докато гледате към Емпайър Стейт Билдинг и Крайслер Билдинг, така – както никога досега не сте ги виждали.

пътешествия любопитно

Хайде във Венеция: карнавалът започна!

Карнавалът във Венеция официално се открива днес. Тазгодишната тема на зрелищното събитие е „Отделете време за оригиналните зодиакални знаци“. Това е празник, който се ражда под знака на Лъва на площад Сан Марко с парада за откриване „Original Dreamers“ по Канале Гранде. И ще завърши на 21 февруари, вторник, стараейки се през цялото това време […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Да идем на кино: “Баншите от Инишерин”, с 9 номинации за Оскар

Американската академия за театрално и филмово изкуство обяви номинациите за наградата „Оскар“, които в началото на март ще бъдат връчени за юбилейния 95-и път. Един от основните фаворите за спечелването на престижната статуетка е шедьовърът на Мартин Макдона Баншите от Инишерин, който беше отличен в цели девет важни категории, сред които за най-добър филм, режисура, оригинален сценарий, монтаж и […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

21 идеи за вълнуващо италианско лято – 3 част

Ето и финалните 7 предложения от нашия “летен” списък: Неапол Центърът на Неапол е обект на световното наследство на ЮНЕСКО, което може да ви даде представа за значението на неговата археологическа история. Неговите църкви, замъци и археологически обекти като Oplotnis придават неземно усещане на града, а храната е сред най-добрите в Италия. Разгледайте Mercato di […]

прочетете повече