fbpx

Спиращата дъха тераса на SUMMIT One Vanderbilt в Ню Йорк

SUMMIT One Vanderbilt в Ню Йорк е най-потапящото изживяване, което ни поовежда по прозрачни стъклени подове на повече от 1000 фута над града с невероятна гледка на разстояние до 80 мили.

Представете си, че стоите в средата на прозрачна структура, която ви кара да се чудите дали всичко, на което сте свидетели, всъщност е реалност или просто илюзия. Без непрозрачни стени, които да ограничават погледа ви към хоризонта, наблюдателната площадка на The SUMMIT One Vanderbilt е като ходене направо в облаците.

Ако си спомняте, във филма „Чарли и шоколадовата фабрика“ имаше стъклен асансьор, който отведе Чарли, дядо му и Уили Уонка високо в облаците, давайки им гледка към града отгоре, преди да бъдат пуснати вкъщи. Или пък края на филма ‘Interstellar’, когато Матю Макконъхи навлиза в бъдещето, той стъпва в свят, пълен с очила и огледала.

SUMMIT One Vanderbilt е открит на 21 октомври 2021 г. в сърцето на Midtown Manhattan. Асансьор ви изстрелва направо до 91-ви и 93-ти етаж и влизате в Дворецът на огледалата.

Summit One Vanderbilt е една от най-високите тераси в Ню Йорк, с невероятна гледка към града. Това пространство от 65 000 квадратни фута има множество нива, които предлагат вкусна храна, както и коктейли – това е идеално място за всеки посетител, който иска да изживее малко приключение!

Трудно е да не се почувстваш като птица, рееща се над нашия свят, високо над Медисън авеню с шума и суетата на градските улици под теб. Небесните тераси LEVITATION на SUMMIT One Vanderbilt позволяват на гостите да излязат на 1063 фута в небето , където могат да стоят в прозрачни стъклени кутии, което им дава несравнима гледка.

За любителите на силни усещания, които търсят възможно най-екстремното изживяване, стъкленият асансьор ASCENT на SUMMIT One Vanderbilt ще ви отведе до над 1200 фута (364 метра) и ще предложи прозрачен стъклен под. Тази наблюдателна точка от световна класа предлага несравнима гледка към центъра на Манхатън!

Пътуването на SUMMIT One Vanderbilt приключва с APRÈS и ТЕРАСАТА НА SUMMIT. Високият салон предлага леки ястия по поръчка, иновативни коктейли – на закрито или навън на тази красиво проектирана тераса, която се увива около южната и западната страна на сградата със зашеметяваща гледка на разстояние до 80 мили.

Веднага след като влезете, ще получите еластични калъфи за обувки. Това се прави, за да се запази повърхността чиста. Вашето преживяване започва с кратко видео, което ви подготвя за всичко, на което ще станете свидетели, след което се движите по тъмен коридор само за да влезете в светъл асансьор, покрит с огледала.

След като влезете на първия етаж, не се учудвайте от цялата тази естествена светлина, която ви удря. Следващата стая вероятно е още една крачка по-близо до бъдещето, покрита със сребърни балони, плаващи във въздуха, възхитителна гледка за наблюдение.

Когато разгледате стъкления долен етаж, професионалист ще ви направи щракне снимки и ще можете да си ги закупите по-късно. Преди да влезете в съоръжението, направете сканиране на лицето. Като част от изживяването вие получавате възможност да създадете 3D изображение на лицето си върху цифровите облаци, които ще минават през стената.

След като свикнете със светлината и стъклените стени, отделете малко време, за да наблюдавате и оцените гледката. Оставете се всичко това да ви очарова, да спре дъха ви, да ви остави смаяни и поразени, докато гледате към Емпайър Стейт Билдинг и Крайслер Билдинг, така – както никога досега не сте ги виждали.

любопитно пътешествия

Хайде на баня в Банкя!

От днес банята в Банкя отваря врати за посетители. Реставрирахме Царската баня в автентичния вид на всеки детайл. Тя беше в изключително тежко състояние, оставена да се руши. От днес всеки, които желае може да използва термалната зона на минералната баня, СПА центъра, който се намира в сутерена, както и автентичните термални басейни. Банята засега […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Нов хит на Fabrizio Parisi & The Editor с певицата DIA

Духът на Пирин планина, преведен през вековете и облечен в модерно звучене и клубен бийт, оживява в новия сингъл на Fabrizio Parisi & The Editor и с гласа на певицата DIA – „Tearful“. Песента е част от първия български етно-хаус албум WIND OF EAST, а видеото към сингъла излиза днес. В “Tearful” е втъкана една […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Кога е най-доброто време да посетим Пулия?

Пулия, разположена на юг, в петата на Италия, притисната между Йонийско и Адриатическо море, се превърна в една от най-популярните ваканционни дестинации в Италия. Този район предлага древни градове с дълга история, величествени църкви, причудливи къщи трули с конични покриви, страхотни хотели масерия (тип “селски сгради”), които са преустроени от традиционни укрепени имения и много […]

прочетете повече