fbpx

Спиращата дъха тераса на SUMMIT One Vanderbilt в Ню Йорк

SUMMIT One Vanderbilt в Ню Йорк е най-потапящото изживяване, което ни поовежда по прозрачни стъклени подове на повече от 1000 фута над града с невероятна гледка на разстояние до 80 мили.

Представете си, че стоите в средата на прозрачна структура, която ви кара да се чудите дали всичко, на което сте свидетели, всъщност е реалност или просто илюзия. Без непрозрачни стени, които да ограничават погледа ви към хоризонта, наблюдателната площадка на The SUMMIT One Vanderbilt е като ходене направо в облаците.

Ако си спомняте, във филма „Чарли и шоколадовата фабрика“ имаше стъклен асансьор, който отведе Чарли, дядо му и Уили Уонка високо в облаците, давайки им гледка към града отгоре, преди да бъдат пуснати вкъщи. Или пък края на филма ‘Interstellar’, когато Матю Макконъхи навлиза в бъдещето, той стъпва в свят, пълен с очила и огледала.

SUMMIT One Vanderbilt е открит на 21 октомври 2021 г. в сърцето на Midtown Manhattan. Асансьор ви изстрелва направо до 91-ви и 93-ти етаж и влизате в Дворецът на огледалата.

Summit One Vanderbilt е една от най-високите тераси в Ню Йорк, с невероятна гледка към града. Това пространство от 65 000 квадратни фута има множество нива, които предлагат вкусна храна, както и коктейли – това е идеално място за всеки посетител, който иска да изживее малко приключение!

Трудно е да не се почувстваш като птица, рееща се над нашия свят, високо над Медисън авеню с шума и суетата на градските улици под теб. Небесните тераси LEVITATION на SUMMIT One Vanderbilt позволяват на гостите да излязат на 1063 фута в небето , където могат да стоят в прозрачни стъклени кутии, което им дава несравнима гледка.

За любителите на силни усещания, които търсят възможно най-екстремното изживяване, стъкленият асансьор ASCENT на SUMMIT One Vanderbilt ще ви отведе до над 1200 фута (364 метра) и ще предложи прозрачен стъклен под. Тази наблюдателна точка от световна класа предлага несравнима гледка към центъра на Манхатън!

Пътуването на SUMMIT One Vanderbilt приключва с APRÈS и ТЕРАСАТА НА SUMMIT. Високият салон предлага леки ястия по поръчка, иновативни коктейли – на закрито или навън на тази красиво проектирана тераса, която се увива около южната и западната страна на сградата със зашеметяваща гледка на разстояние до 80 мили.

Веднага след като влезете, ще получите еластични калъфи за обувки. Това се прави, за да се запази повърхността чиста. Вашето преживяване започва с кратко видео, което ви подготвя за всичко, на което ще станете свидетели, след което се движите по тъмен коридор само за да влезете в светъл асансьор, покрит с огледала.

След като влезете на първия етаж, не се учудвайте от цялата тази естествена светлина, която ви удря. Следващата стая вероятно е още една крачка по-близо до бъдещето, покрита със сребърни балони, плаващи във въздуха, възхитителна гледка за наблюдение.

Когато разгледате стъкления долен етаж, професионалист ще ви направи щракне снимки и ще можете да си ги закупите по-късно. Преди да влезете в съоръжението, направете сканиране на лицето. Като част от изживяването вие получавате възможност да създадете 3D изображение на лицето си върху цифровите облаци, които ще минават през стената.

След като свикнете със светлината и стъклените стени, отделете малко време, за да наблюдавате и оцените гледката. Оставете се всичко това да ви очарова, да спре дъха ви, да ви остави смаяни и поразени, докато гледате към Емпайър Стейт Билдинг и Крайслер Билдинг, така – както никога досега не сте ги виждали.

пътешествия любопитно

5 древни селища, които да посетите в Йордания, без Петра

Има много древни селища за изследване в Йордания, извън археологическия град Петра. Така че, ако сте тръгнали натам, идете до Джераш, Умм ар-Расас и по-далеч… Петра несъмнено оглавява списъка на туристическите  аткракции в пустинното кралство. Бихте могли да прекарате седмица или повече, като се изгубите в живата история на Петра. Но ако сте стигнали до […]

Read More
изкуство любопитно

Ирина Флорин се завръща с “Носталгия”

Поп певицата Ирина Флорин представи новия си музикален проект “Носталгия”, който ще е част от предстоящия й албум. Видеоклипът дело на Васил Стефанов е първият й самостоятелен от три години насам. “Чувствах се така, сякаш за първи път заставам пред камера, въпреки че по време на социалната изолация, дошла с коронавируса, направихме страхотно home видео […]

Read More
изкуство любопитно

Идва “Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа”

През 2023 година настава време за разплата. Време за “Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“! В най-новия филм от изключителната поредица, белязала завинаги не само шпионския екшън жанр, но и развлекателното кино като цяло, миналото се завръща и поставя Итън Хън пред дилема със смъртоносни последици – дилема, която отпраща него и екипа му на […]

Read More