fbpx

Този петък се изправяме срещу “Звярът”

Този петък, 12 август, световната звезда Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и ШоуТор: Любов и гръмотевици) и режисьорът Балтазар Кормакур (Еверест) ни отвеждат дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана, за да се изправим срещу Звярът. Битката ще бъде на живот и смърт и само един ще надделее!

Идрис Елба ни подготвя за ударните дози адреналин, които ни очакват на големия екран, споделяйки, че иновативният екшън трилър неминуемо ще събуди заложения във всеки от нас първичен инстинкт за оцеляване.

Но нищо не е такова каквото изглежда – особено, когато работиш с професионалист от ранга на Идрис Елба. Ексклузивно видео зад кадър ни отвежда на снимачната площадка, където актьорът, заедно с Аяна Хали и Лий Сава Джефрис, които влизат в ролята на двете му дъщери, ни разкриват любопитни и забавни моменти от работния процес. Превърнали се в „почти истинско семейство“ и отвъд големия екран, те доказват, че когато правиш нещо от сърце, винаги си личи.

Видео зад кадър „На снимачната площадка с Идрис Елба“: 

В Звярът наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано пътуване до Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, надявайки се отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се отравят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли). Но това, което започва като приятно и екзотично пътешествие  в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване, защото по петите им е огромен звяр, жаден за човешка кръв. 

Режисьор на Звярът е Балтазар Кормакур (Еверест), а сценарият е дело на Райън Енгъл (Rampage: Унищожителите), по идея на Джейми Праймак Съливан. Продуценти са Уил Пакър (Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Балтазар Кормакур. В ролите са Идрис Елба, Шарлто Копли, Аяна Хали, (This is Us), Лий Сава Джефрис (Empire), Meлани Джарнсън и др.

Изправяме се срещу Звярът от 12 август само в кината и 4DX!

изкуство любопитно

Рок легендите Сигнал и Тангра с успешно турне

Успешно, емоционално и вълнуващо бе лятното мини турне на едни от най-обичаните рок групи: Тангра, Сигнал и Елит. Трите концерта в Бургас, Стара Загора и Пловдив бяха исторически, защото за пръв път бандите бяха заедно на една сцена. Хиляди бяха зрителите в Летните театри, които пяха на живо златните БГ хитове заедно със своите любимци. […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Самарканд – възроден с най-големия комплекс за туристи в Централна Азия

Няма друг туристически курорт в света, който да може да се похвали, че гости през първата му седмица са били китайският Си Дзинпин, турският Реджеп Ердоган и индийският Нарендра Моди, както и още дузина държавни глави. Но Пътят на коприната – Самарканд не е обикновен курорт. С домакинството на годишната среща на лидерите на Шанхайската […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Михаела Филева с концерти в още 4 града

В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее на откритите сцени в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на талантливата певица, което успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна това лято. Любимите хитове на младото поколение „По-добра от мен“, „Латино […]

прочетете повече