fbpx

Топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси – 2 част

Продължаваме с втората част на Топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси:

5. Cathay Pacific

Cathay Pacific се счита за една от най-добрите авиокомпании в Азия, поради отличното си обслужване и многобройните професионални отличия.

Тази базирана в Хонконг авиокомпания има красиви стюардеси. И те са в червено. Cathay Pacific се гордее с една от най-красивите стюардеси.

4. VietJet Airlines

Гениалните бикини униформи, преставени от VietJet Airlines миналата година, направиха техния главен изпълнителен директор първата жена милиардер във Виетнам, въпреки че това не е единствената причина за техния успех.

3. Аерофлот

С отличителната си червена униформа, стюардесите на Aeroflot заемат 3-то място в класацията. Ние обаче ще бойкотираме представянето им заради войната в Украйна и няма да покажем тяхно фото.

2. Singapore Airlines

Стюардесите на Singapore Airlines са не само привлекателни, но и силно приятелски настроени. Облечени в отличителния “Саронг Кебая”, те изглеждат бляскаво, без да се стараят твърде много.

1. Air France

Доста неудобни икономични седалки, но пък стюардесите са топ.

Казват, че техните униформи са най-стилните в света.

пътешествия изкуство любопитно

Някои от най-добрите музеи в Париж, които трябва да посетите – 1 част

Всеизвестно е, че Париж е градът на любовта. Някои хора я намират по калдъръмените неоготически улици, докато други откриват любовта в апетитната и понякога приключенска (ако става дума за охлювите) парижка кухня. За други обаче любовта може да е другаде. Френската столица е място, на което да се възхищавате и да се вдъхновите от хилядолетна […]

прочетете повече
изкуство любопитно

“Тил: Неразказаната история” – вълнуващ разказ за силата на една майка

Тил: Неразказаната история е дълбоко емоционален филм, който разказва истинската история на Мейми Тил Мобли и неумолимата ѝ борба за справедливост за убийството на 14-годишния ѝ син Емет Тил, който през 1955 г. е линчуван безмилостно, докато е на гости на братовчедите си в Мисисипи. Мейми настоява брутално осакатеното тяло на сина ѝ да бъде погребано […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Ексклузивно: Вижте DIA и премиерата на “Изгори ме”

В XXI век, когато едно момиче срещне едно момче, обикновено се получава…разминаване. Пламъкът се разгаря единствено в социалните мрежи, но бързо загасва, докато и двамата чакат другият да направи първата крачка.   В „Изгори ме“ DIA разказва истинските истории на модерните връзки. Изпълнителката влиза в различните образи на съвременната жена, за да разбере, че нейната супер сила е да […]

прочетете повече