fbpx

Топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси – 1 част

Стюардесите са тези, които ни посрещат с усмивка на борда на самолета. И макар че вече доста компании са засилили присъствието и на мъжката част в екипажите, дамите в елегантни униформи винаги правят впечатление. Ето 10-те най-представителни екипи стюардеси:

10. Virgin Atlantic

С вталени червени костюми и стилни копринени вратовръзки, стюардесата на Virgin Atlantic винаги се открояват сред множеството. 

Тези красиви стюардеси изглеждат като телевизионни звезди на HBO в привличащата окото червена униформа. „Red Hotties“ на Virgin Atlantic са сред най-горещите в небето.

9. Thai Airways International

Националната авиокомпания на Тайланд, Thai Airways, е сред превозвачите, които осигуряват вероятно най-добрата грижа във въздуха.

Стюардесите на Thai стигат до 9-то място главно заради вниманието си към детайла при осигуряването на най-добрия комфорт за всички свои пътници.

8. Lufthansa

Lufthansa е една от най-популярните европейски авиокомпании, които попада в този списък и има причина за това. 

Тази немска авиокомпания се състои от кабинен екипаж от различни етноси. Lufthansa е сред най-добрите авиокомпании, които представят някои от най-забележителните красиви екипажи във въздуха.

7. Air Asia

Air Asia влиза в този списък, защото има най-атрактивните стюардеси сред всички нискотарифни превозвачи в целия свят.

6. Emirates

Emirates е една от най-луксозните авиокомпании в света. Фирмата разполага с най-елегантните стюардеси от различни националности.

Те са с различен външен вид и стилове на облеклото, но всички са елегантни и спретнати.  Хостесите на Emirates винаги изглеждат много добре в своите униформи.

по материали от чуждестранния печат; заглавно фото: Wizz Air

втората част можете да намерите тук:

изкуство любопитно

Рок легендите Сигнал и Тангра с успешно турне

Успешно, емоционално и вълнуващо бе лятното мини турне на едни от най-обичаните рок групи: Тангра, Сигнал и Елит. Трите концерта в Бургас, Стара Загора и Пловдив бяха исторически, защото за пръв път бандите бяха заедно на една сцена. Хиляди бяха зрителите в Летните театри, които пяха на живо златните БГ хитове заедно със своите любимци. […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Самарканд – възроден с най-големия комплекс за туристи в Централна Азия

Няма друг туристически курорт в света, който да може да се похвали, че гости през първата му седмица са били китайският Си Дзинпин, турският Реджеп Ердоган и индийският Нарендра Моди, както и още дузина държавни глави. Но Пътят на коприната – Самарканд не е обикновен курорт. С домакинството на годишната среща на лидерите на Шанхайската […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Михаела Филева с концерти в още 4 града

В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее на откритите сцени в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на талантливата певица, което успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна това лято. Любимите хитове на младото поколение „По-добра от мен“, „Латино […]

прочетете повече