fbpx

Топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси – 1 част

Стюардесите са тези, които ни посрещат с усмивка на борда на самолета. И макар че вече доста компании са засилили присъствието и на мъжката част в екипажите, дамите в елегантни униформи винаги правят впечатление. Ето 10-те най-представителни екипи стюардеси:

10. Virgin Atlantic

С вталени червени костюми и стилни копринени вратовръзки, стюардесата на Virgin Atlantic винаги се открояват сред множеството. 

Тези красиви стюардеси изглеждат като телевизионни звезди на HBO в привличащата окото червена униформа. „Red Hotties“ на Virgin Atlantic са сред най-горещите в небето.

9. Thai Airways International

Националната авиокомпания на Тайланд, Thai Airways, е сред превозвачите, които осигуряват вероятно най-добрата грижа във въздуха.

Стюардесите на Thai стигат до 9-то място главно заради вниманието си към детайла при осигуряването на най-добрия комфорт за всички свои пътници.

8. Lufthansa

Lufthansa е една от най-популярните европейски авиокомпании, които попада в този списък и има причина за това. 

Тази немска авиокомпания се състои от кабинен екипаж от различни етноси. Lufthansa е сред най-добрите авиокомпании, които представят някои от най-забележителните красиви екипажи във въздуха.

7. Air Asia

Air Asia влиза в този списък, защото има най-атрактивните стюардеси сред всички нискотарифни превозвачи в целия свят.

6. Emirates

Emirates е една от най-луксозните авиокомпании в света. Фирмата разполага с най-елегантните стюардеси от различни националности.

Те са с различен външен вид и стилове на облеклото, но всички са елегантни и спретнати.  Хостесите на Emirates винаги изглеждат много добре в своите униформи.

по материали от чуждестранния печат; заглавно фото: Wizz Air

втората част можете да намерите тук:

пътешествия изкуство любопитно

Някои от най-добрите музеи в Париж, които трябва да посетите – 1 част

Всеизвестно е, че Париж е градът на любовта. Някои хора я намират по калдъръмените неоготически улици, докато други откриват любовта в апетитната и понякога приключенска (ако става дума за охлювите) парижка кухня. За други обаче любовта може да е другаде. Френската столица е място, на което да се възхищавате и да се вдъхновите от хилядолетна […]

прочетете повече
изкуство любопитно

“Тил: Неразказаната история” – вълнуващ разказ за силата на една майка

Тил: Неразказаната история е дълбоко емоционален филм, който разказва истинската история на Мейми Тил Мобли и неумолимата ѝ борба за справедливост за убийството на 14-годишния ѝ син Емет Тил, който през 1955 г. е линчуван безмилостно, докато е на гости на братовчедите си в Мисисипи. Мейми настоява брутално осакатеното тяло на сина ѝ да бъде погребано […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Ексклузивно: Вижте DIA и премиерата на “Изгори ме”

В XXI век, когато едно момиче срещне едно момче, обикновено се получава…разминаване. Пламъкът се разгаря единствено в социалните мрежи, но бързо загасва, докато и двамата чакат другият да направи първата крачка.   В „Изгори ме“ DIA разказва истинските истории на модерните връзки. Изпълнителката влиза в различните образи на съвременната жена, за да разбере, че нейната супер сила е да […]

прочетете повече