fbpx

10 симпатични хотелски бани… с гледка – 2 част

Днес ви представяме останалите пет красиви хотели в тази своеобразна класация, които предлагат вани с панорамен изглед към околността.

Lake Vyrnwy, Wales

Част от Welsh Rarebits, верига от хотели с отличие, Lake Vyrnwy Hotel & Spa изненадва и радва с гледка, която не би изглеждала неуместна в средата на Нова Зеландия. Ако някога е имало причина да посетите Уелс, това е това. Банята с изглед гледа към зашеметяващо езеро, обградено от планина. Наистина няма по-добро място за пълен релакс.

Pier One Sydney Harbour, Australia

Pier One Sydney Harbour е зашеметяващ бутиков хотел, който предлага изглед от банята директно над Sydney Harbour Bridge. „Точно като нищо друго“, мотото на Autograph Collection, хотелът е блестящ пример за групата от бутикови, стилни имоти на Marriott. Резервирайте апартамента с балкон с изглед към пристанището и се насладете на вана с гледка към Сидни и прочутия забележителен мост.

Singita Boulders Lodge, South Africa

Знаете ли, че можете да се къпете във вана на открито, докато гледате как слоновете се наслаждават на леко освежаване? Сигурно не сте и подозирали за това, доакто не попаднете на тази южноафриканска хижа с 12 спални, разположена в резерват за диви животни. Потопете стреса си с изглед към пясъчната река и може да имате достатъчно късмет да забележите стада слонове, които пият по бреговете й.

Hideaway Beach Resort and Spa, Maldives

Малдивите са ненадминати, когато става въпрос за гледка към океана, като повечето надводни вили в колекцията от острови предлагат невероятни гледки към Индийския океан, докъдето стига окото ви. Hideaway Beach Resort & Spa може да се похвали с огромен брой от тях след скорошен ремонт на стойност 50 млн. долара, а също така предлага персонализирани услуги от иконом. Тази популярна дестинация за меден месец е идеалното място да поръчате бутилка шампанско, на която да се насладите във ваната си с розови листенца.

Villa Kalisha, Bali

Сгушена в буйната джунгла на Бали, Villa Kalisha се намира почти увиснала около стръмно дефиле, с изглед към спираща духа растителност и вулканите на Бали. Драматичната открита баня се отваря в три посоки, с тропически гледки, откъдето и да погледнете от медната си вана. Никога няма да се почувствате по-далеч от цивилизацията, колкото тук – идеално място за най-добро релаксиращо потапяне.

Първата част ще намерите тук:

истории от кухнята любопитно пътешествия

Кулинарният туризъм е хит на Балканите

Балканите се превърнаха в една от най-предпочитаните кулинарни дестинации, категорично е журито на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщава ВИП Комюникейшън. Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Препоръчваме ви: 8 от най-красивите замъци в Шотландия

Едно от най-хубавите неща за Шотландия е, че независимо къде се намирате, замъкът никога не е далеч. Неразделна част от шотландския пейзаж като девствените езера и високите планини, замъците на страната се нареждат сред най-емблематичните в света. Смята се, че някога в Шотландия е имало до 3000 замъка – почти един на всеки 100 квадратни […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Съчетание от минерална и морска вода в Sunny Day Resort

С уникалното съчетание на морска и минерална вода, разположен на площ от 106 декара сред величествен парк с богата иглолистна и широколистна растителност, вековни дървета, чисти и златисти пясъци, SUNNY DAY RESORT е сред претендентите за златните статуетки на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. […]

прочетете повече