fbpx

 “Otra Noche en L.A.” – новият сингъл на Рики Мартин

 “Otra Noche en L.A.” („Още една нощ в Ел Ей“) се ражда от онези спомени или спомени, които ни поддържат живи, които ни мотивират или ускоряват. Тази песен е вълшебна, надявам се да се идентифицирате с нея и да й се насладите”, коментира Рики Мартин по повод новия си сингъл.

В “Otra Noche en L.A.” латинозвездата ни пренася към носталгията и меланхолията, които могат да бъдат изпитани за човек, място или спомен, с интимна, фина и честна интерпретация, със звучене в неговия характерен музикален стил. Песента е композирана от самия Рики в парньорство с негови колеги.

Видеото на “Otra Noche en L.A.” вече е достъпно в официалния канал на Рики Мартин в YouTube. Режисирано е от костариканската режисьорка и фотографка Даниела Веско и е заснето в продължение на два дни на различни места в Лос Анджелис.

Този клип се появява успоредно с номинациите на изпълнителя за следващото издание на Premio Lo Nuestro в категориите Перфектен микс на годината за “Canción bonita” заедно с Карлос Вивес; Соло изпълнител на годината/поп, песен на годината “Canción Bonita“, също в партьнорство с колумбийския певец и автор на песни.

Новият сингъл идва след успеха на “Que Rico Fuera”, който е заедно с Paloma Mami и ще бъде част от очаквания албум PLAY, който ще излезе тази година.

Какво предстои на Рики Мартин след премиерата на този клип? Очаква се той да пристигне в Хюстън, Тексас, за да участва в известното родео на Хюстън на стадион NRG на 4 март. След това ще пътува до Мексико – за турне в няколко града там, започващо на 8 март.

изкуство любопитно

Бяхте ли послушни през 2022? Дядо Коледа ви е подготвил “Брутална нощ”

На 2 декември, само в кината, с Брутална нощ посрещаме Дядо Коледа, който е по-различен от всичко, което сме виждали досега. Този Дядо Коледа носи сериозен емоционален багаж, има нулев толеранс към непослушните хора и раздава кофти подаръци от сърце. Филмът отдава почит на коледни класики като Умирай трудно и Сам вкъщи и умело комбинира елементите на напрегнат трилър, вълшебна приказка, комедия и […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Македонският лидер в СПА туризма с високи оценки в Booking

Носителят на високи оценки в световната мрежа за резервации Booking.com – Hotel Aurora Resort & SPA, е сред финалистите за златните статуетки на Балканските туристически награди 2022. Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022 ще отличи най-добрите примери в туризма на Балканите и ще апелира за приятелство и добри отношения в […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Поредицата “Училище за Добро и Зло”, която вдъхнови Netflix

Поредицата „Училището за Добро Зло“ от британския писател Соман Чейнани се превърна в истински феномен и мания за читатели на различни възрасти. Историята на двете приятелки Софи и Агата, попаднали в магично училище на приказките, вдъхнови и гиганта Netflix да създаде своя собствена екранизация на поредицата, която веднага се позиционира като едно от най-предпочитаните заглавия на платформата в България. Приказката обаче […]

прочетете повече