fbpx

Postmodern Jukebox пак ще свирят и пеят в София

Те са цветни, жизнерадостни, изумителни музиканти. Продават турнетата си на три континента и музиката им достига до десетки милиона фенове в мрежата по цял свят.  Американската поп-джаз сензация на гениалния Скот Брадли Postmodern Jukebox ще премине отново през България с турнето си Life In The Past Lane Tour. Концертът им е на 20 октомври 2023г, в София, зала 1 на НДК.

Турнето Life In The Past Lane Tour е празненство на най-великите музикални жанрове на 20-и век, представени в разпознаваеми съвременни хитове, но пипнати с елегантната „винтидж” патина на Postmodern Jukebox.

Както винаги Postmodetn Jukebo ще избухнат на сцената в състав от най-добрите съвременни вокалисти, инструменталисти и степ таньори и ще представят първокласно, стилно и запомнящо се музикално преживяване, каквото неведнъж са подарявали на заклетите си български фенове. Изненадващи специални гости, някои от най-големите звезди на формацията, често се присъединяват към основния състав, гарантирайки, че всяка среща на живо с Postmodern е уникално и непредсказуемо музикално събитие.

 „Времената се променят и тенденциите идват и си отиват, но като Jaguar XK-Е от 1961 г. класическите звуци от миналото се оценяват само с възрастта. Независимо дали сте любители на винила или на TikTokмодата, елате с нас на едно незабравимо пътешествие през 100 години вечна музика”, кани Скот Брадли своята публика.

Кои са те? Историята на Postmodern е като на кино. Зашеметяващ успех от първия запис през 2012г. в малкия апартамент на техния създател и ментор Скот Брадли, пуснат в YouTube, до космическите над 1 милиард гледания към днешна дата, с над 5,8 милиона последователи, над 3 млн. фена във facebook и близо 1 млн. в Spotify. Хиляди напълно разпродадени зали, главоломно растящ брой фенове по цял свят, показват, че идеята да събереш в непрекъснато обновяваща се формация над 100 талантливи вокалисти, инструменталисти и танцьори, е напълно успешна.

Срещата на българската публика с „кралете на винтиджа” е на 20 октомври 2023г. в София, зала 1 на НДК. Билетите са в продажба от 10 март 2023 г. в системата на Eventim.

пътешествия любопитно

Един ден в замъка Траусниц

Замъкът Траусниц, масивен комплекс от сгради, който се извисява над град Ландсхут, е основан през 1204 г. от херцог Лудвиг I, „Келхаймер“. В продължение на 250 години това родово седалище на Вителсбахи е било резиденция и седалище на правителството на херцозите на Долна Бавария. „Богатите херцози“ на Бавария-Ландсхут, Хайнрих, Лудвиг и Георг, управляващи през 15 […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Владо Пенев и Ваня Щерева в журито за нов български аудиосериал

“Светът след утре” е темата на дългоочаквания втори конкурс за български аудиосериал Storytel Studio, който стартира днес, 25 март. В него могат да се включат всички утвърдени и прохождащи автори, които са готови да се изправят пред предизвикателството на този все по-популярен формат. Желаещите могат да изпратят своите пилотни епизоди в обем до 10 000 знака […]

прочетете повече
изкуство любопитно

Най-опасната каскада на Том Круз в новата “Мисията невъзможна”

По думите на легендарния Стивън Спилбърг, миналата година Том Круз собственоръчно „спаси киноиндустрията“ със своя блокбастър Топ Гън: Маверик, който предизвика истински фурор сред критиката и зрителите и достигна впечатляващи висини в боксофиса. Хората се стекоха в кината, запленени от историята и впечатляващия размах на филма, създаден специално за големия екран. Именно идеята за преживяването на […]

прочетете повече