fbpx

Снимат Сезон 5 на “Историята на прислужницата” в Онтарио

Praise be! Актьорският състав и екипът на The Handmaid’s Tale се завърнаха в Онтарио, а това означава, че снимките на сезон 5 на хитовата поредица официално са започнали или започват скоро.

Според съобщение за снимачни дни на уебсайта на град Брантфорд, продукция с кодовото име Ruby Road, за която се смята, че всъщност е “Историята на прислужницата“, ще ползва съоръжението и паркинга на 399 Wayne Gretzky Parkway в периода между 3 февруари и 16 март 2022 г.

В съобщението се казва още, че продукцията ще проведе и допълнителни снимачни дейности в началото на март в парка Виктория и около него, както и в частно заведение, разположено на 440 Paris Rd. И ако предишните сезони са някаква индикация, явно прислужниците ще се появяват в Торонто и околностите през следващите месеци.

В чест на завръщането на сериала, някои членове на актьорския състав използваха социалните медии, за да споделят кадри зад кулисите от снимачната площадка.

O-T Fagbenle, който играе Люк, сподели снимка с главната героиня в чест на новия сезон.

„Познайте къде съм… #2022 THT5“, написа актьорът.

Въпреки че няма официална информация кога ще се излъчи сезон 5, канадски медии пишат, че жителите на Гилеад ще снимат в Торонто и околностите до юли.

изкуство любопитно

Детски и младежки литературен фест в НДК

Петото, зимно издание на Софийския международен литературен фестивал за деца и младежи ще се проведе традиционно в НДК от  6-и до 11-и декември, в мраморно фоайе. Тематичен фокус на фестивала е „Четене с разбиране“.  Програмата е подобаващо пъстра и вълнуваща, пълна с любими герои, приключения и предизвикателства. Ще празнуваме заедно рождения ден на Мечо Пух, […]

прочетете повече
истории от кухнята любопитно пътешествия

Кулинарният туризъм е хит на Балканите

Балканите се превърнаха в една от най-предпочитаните кулинарни дестинации, категорично е журито на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщава ВИП Комюникейшън. Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест […]

прочетете повече
пътешествия любопитно настаняване

Препоръчваме ви: 8 от най-красивите замъци в Шотландия

Едно от най-хубавите неща за Шотландия е, че независимо къде се намирате, замъкът никога не е далеч. Неразделна част от шотландския пейзаж като девствените езера и високите планини, замъците на страната се нареждат сред най-емблематичните в света. Смята се, че някога в Шотландия е имало до 3000 замъка – почти един на всеки 100 квадратни […]

прочетете повече