fbpx

Снимат Сезон 5 на “Историята на прислужницата” в Онтарио

Praise be! Актьорският състав и екипът на The Handmaid’s Tale се завърнаха в Онтарио, а това означава, че снимките на сезон 5 на хитовата поредица официално са започнали или започват скоро.

Според съобщение за снимачни дни на уебсайта на град Брантфорд, продукция с кодовото име Ruby Road, за която се смята, че всъщност е “Историята на прислужницата“, ще ползва съоръжението и паркинга на 399 Wayne Gretzky Parkway в периода между 3 февруари и 16 март 2022 г.

В съобщението се казва още, че продукцията ще проведе и допълнителни снимачни дейности в началото на март в парка Виктория и около него, както и в частно заведение, разположено на 440 Paris Rd. И ако предишните сезони са някаква индикация, явно прислужниците ще се появяват в Торонто и околностите през следващите месеци.

В чест на завръщането на сериала, някои членове на актьорския състав използваха социалните медии, за да споделят кадри зад кулисите от снимачната площадка.

O-T Fagbenle, който играе Люк, сподели снимка с главната героиня в чест на новия сезон.

„Познайте къде съм… #2022 THT5“, написа актьорът.

Въпреки че няма официална информация кога ще се излъчи сезон 5, канадски медии пишат, че жителите на Гилеад ще снимат в Торонто и околностите до юли.

пътешествия любопитно настаняване

Посетете впечатляващия замък Чоха

Ако търсите невероятно място за почивка в средновековен стил, намерихте – замъка Чоха в Полша. Тази зашеметяваща крепост е кацнала на върха на хълм с изглед към село Чоха и езерото под него, а нейните кули и стени със сигурност ще спрат дъха ви. Замъкът е отворен за обществеността, така можете да го посетите и […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Нова книга за Левски търси истината: Конспирации, издайници, пари

Два въпроса висят със страшна сила в нашата история: „Кой предаде Левски?“ и „Кой уби Ботев?“.  Тези въпроси, дали тласък на дълголетни полемики, и днес продължават да тревожат историческата ни памет.  На 17 февруари Искрен Красимиров ще ни предложи още едно интригуващо и отлично аргументирано четиво, което се включва  в дебата за историческата съдба на националните ни […]

прочетете повече
пътешествия любопитно

Още веднъж: Венеция е най-романтичният град на света

Ново проучване на голям международен туристически портал поставя за пореден път Венеция на първо място сред най-романтичните градове в света. Лъкатушещите водни пътища и цветните пиаци правят този италиански град очевидно най-романтичното място в света. Затова обиколете каналите с водно такси или се понесете по водата бавно с типична гондола, тръгвайки от Моста на въздишките. […]

прочетете повече