fbpx

Снимат Сезон 5 на “Историята на прислужницата” в Онтарио

Praise be! Актьорският състав и екипът на The Handmaid’s Tale се завърнаха в Онтарио, а това означава, че снимките на сезон 5 на хитовата поредица официално са започнали или започват скоро.

Според съобщение за снимачни дни на уебсайта на град Брантфорд, продукция с кодовото име Ruby Road, за която се смята, че всъщност е “Историята на прислужницата“, ще ползва съоръжението и паркинга на 399 Wayne Gretzky Parkway в периода между 3 февруари и 16 март 2022 г.

В съобщението се казва още, че продукцията ще проведе и допълнителни снимачни дейности в началото на март в парка Виктория и около него, както и в частно заведение, разположено на 440 Paris Rd. И ако предишните сезони са някаква индикация, явно прислужниците ще се появяват в Торонто и околностите през следващите месеци.

В чест на завръщането на сериала, някои членове на актьорския състав използваха социалните медии, за да споделят кадри зад кулисите от снимачната площадка.

O-T Fagbenle, който играе Люк, сподели снимка с главната героиня в чест на новия сезон.

„Познайте къде съм… #2022 THT5“, написа актьорът.

Въпреки че няма официална информация кога ще се излъчи сезон 5, канадски медии пишат, че жителите на Гилеад ще снимат в Торонто и околностите до юли.

пътешествия истории от кухнята любопитно

10 от най-добрите ресторанти в Мумбай, Индия

1 част Мумбай – градът на мечтите. Известен с това, че е средище на звездите на Боливуд, градът е и рай за любителите на храната. От старинни ирански кафенета до някои от най-добрите ресторанти в света, Мумбай има всичко. Можете да намерите всичко от традиционна персийска кухня до по-континентална и международна. Ето 20 от най-добрите […]

Read More
изкуство любопитно

С оперна гала на Франсиско Арайза Софийската филхармония закрива сезона си

Софийската филхармония закрива своя сезон с бляскава оперна гала на 30 юни. На сцената на зала „България“ ще звучат популярни оперни и оперетни арии и дуети, както и сарсуели от Вебер, Пучини, Бизе, Масне, Лехар, Чапи, Пиацола и др. Звездата на вечерта е световно признатият мексикански тенор Франсиско Арайза. Компания му прави сопраното Мария Видович. […]

Read More
изкуство любопитно

Нощ под звездите с Vienna Schönbrunn Orchestra в София

С голям концерт на Оркестъра на замъка Шьонбрун пред храм-паметник „Александър Невски“ започват международните тържества по случай 200-годишнината от рождението на Йохан Щраус. През 2025 година в тях ще се включат събития в Ню Йорк, Париж и – разбира се – Виена, родното място на големия композитор. „Нощ под звездите с Виена Шьонбрун Оркестра“ ще […]

Read More